Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Trollhättan

Hårfrisörer i Trollhättan

Totalt i Trollhättan finns det 5 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Trollhättan att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Trollhättan kan oftast hittas på internet.

I Västergötland och i Trollhättan finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Trollhättan genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Trollhättan

Salong George

Kungsgatan 14A

Salong Zandhoff & Co

Storgatan 40

Klipp Team Näl

Norra Älvsborgs Länssjukhus

Klipp och Company

Olof Palmes Gata 18

Ohlsons Klipp

Stamkullevägen 18