Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Mölndal

Hårfrisörer i Mölndal

Totalt i Mölndal finns det 5 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Mölndal att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Mölndal kan oftast hittas på internet.

I Västergötland och i Mölndal finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Mölndal genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Mölndal

Mölndals Klippotek

Tempelgatan 3D

Klippt & Skuret

Göteborgsvägen 25

Frisörerna

Brogatan 18

Hårkällan

Dalhemsgatan 8

Salong Paris

Katrinebergsgatan 6