Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Lidköping

Hårfrisörer i Lidköping

Totalt i Lidköping finns det 10 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Lidköping att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Lidköping kan oftast hittas på internet.

I Västergötland och i Lidköping finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Lidköping genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Lidköping

Salong Mimona

Järnvägsgatan 7

Mayco-Salongen Eftr.

Södra Kyrkogatan 2

Tonka´s Klippotek

Skaragatan 1

Charm Damfrisering

Skaragatan 15

Pernilla Adolfssons Hår & Mode

Förstadsvägen 12


Fler frisörer i Lidköping

Dalängens Salong

Esplanaden 59

Karl Fasth Frisersalong AB

Stenportsgatan 7

Citysalongen i Lidköping Aktiebolag

Nya Stadens Torg 7

Klipp Till, Herrfrisering

Skaragatan 27

Annettes Hår o Nagelmakeri

Järnvägsgatan 5