Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Hisings Backa

Hårfrisörer i Hisings Backa

Totalt i Hisings Backa finns det 4 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Hisings Backa att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Hisings Backa kan oftast hittas på internet.

I Västergötland och i Hisings Backa finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Hisings Backa genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Hisings Backa

Lillhagens Herr- o. Damfrisering

Gläntevägen 41

Salong Christel

Memoargatan 2

Ström Herr & Damfrisering

Selma Lagerlöfs Torg

Salong Blå Stan

Folke Filbyters Stig 9