Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Skellefteå

Hårfrisörer i Skellefteå

Totalt i Skellefteå finns det 8 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Skellefteå att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Skellefteå kan oftast hittas på internet.

I Västerbotten och i Skellefteå finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Skellefteå genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Skellefteå

Hårvågen

Hyttlidgatan 67

Salong X Sax

Köpmangatan 8

Salong Clip´s

Kanalgatan 51

Kakai Jahangir

Nygatan 57

Karma Frisör & Shop AB

Södra Järnvägsgatan 47


Fler frisörer i Skellefteå

Em´s Salong

Åsgatan 26

Hos Dunder & Book / Erica Book Frisör & Vila Hudvård

Nygatan 56

Salong Duo

Färjegatan 5