Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Lycksele

Hårfrisörer i Lycksele

Totalt i Lycksele finns det 5 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Lycksele att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Lycksele kan oftast hittas på internet.

I Västerbotten och i Lycksele finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Lycksele genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Lycksele

Hårshopen Elenore Bålfors AB

Ridvägen 9

Lundgrens Herrfrisering

Södra Torggatan 15

Herrsalongen

Storgatan 46

VIP Very Important Person Hair & Makeup AB

Borgaregatan 14

Clipcorner

Borgaregatan 15