Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Kristinehamn

Hårfrisörer i Kristinehamn

Totalt i Kristinehamn finns det 4 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Kristinehamn att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Kristinehamn kan oftast hittas på internet.

I Värmland och i Kristinehamn finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Kristinehamn genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Kristinehamn

Salong Huvudsaken Pemo HB

Södra Torget 1

681 31 Kristinehamn

Salong Maggie

Djurgårdsvägen 31A

681 53 Kristinehamn

Salong Monia

Högåsgatan 16

681 37 Kristinehamn

Yvonnes i Kristinehamn HB

Irisdalsgatan 4

681 40 Kristinehamn