Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Sundbyberg

Hårfrisörer i Sundbyberg

Totalt i Sundbyberg finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Sundbyberg att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Sundbyberg kan oftast hittas på internet.

I Stockholms län och i Sundbyberg finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Sundbyberg genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Sundbyberg

Salongen Landvägen 41 HB

Landsvägen 41

Hallongård Salong

Skvadronsbacken 72

Anglés Hårvård

Mariagatan 11

Lenas Frisseri

Brunnsgatan 9

Frisör Marie Nilsson

Skogsbacken 30


Fler frisörer i Sundbyberg

Salon Classique

Ursviksvägen 14

Salong Elegant

Vattugatan 4

Elie´s Klippstuga

Vegagatan 3

Rissne Klippservice

Duvkullavägen 38