Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Lidingö

Hårfrisörer i Lidingö

Totalt i Lidingö finns det 6 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Lidingö att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Lidingö kan oftast hittas på internet.

I Stockholms län och i Lidingö finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Lidingö genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Lidingö

HårResande

Högsätravägen 28

181 58 Lidingö

Salong Annelie

Bodalsvägen 41

181 36 Lidingö

Breviks Salong

Södra Kungsvägen 238

181 62 Lidingö

Stickor & Strån

Islinge Hamnväg 7

181 50 Lidingö

Lidingö Barbershop

Stockholmsvägen 18

181 50 Lidingö


Fler frisörer i Lidingö

Salong Bella

Källängsvägen 6

181 43 Lidingö