Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Järfälla

Hårfrisörer i Järfälla

Totalt i Järfälla finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Järfälla att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Järfälla kan oftast hittas på internet.

I Stockholms län och i Järfälla finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Järfälla genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Järfälla

Lilla Salongen

Svetsarvägen 3

Jakobsbergsfrisören

Riddarplatsen 39

Lilianas hår salong

Drabantvägen 7

Hair Academy 11

Allmogevägen 11

Salong Karl-Axel & Co

Allmogevägen 12


Fler frisörer i Järfälla

Salong Catu

Vältvägen 28

Salong Step In

Allmogeplatsen 20

La Femme Salon

Kvarnplan 1

Salong Chic Mona Wernerhjelm

Flygarvägen 181