Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör







Hårfrisörer i Hässelby

Hårfrisörer i Hässelby

Totalt i Hässelby finns det 5 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Hässelby att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Hässelby kan oftast hittas på internet.

I Stockholms län och i Hässelby finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.




Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Hässelby genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Hässelby

Zebrasalongen AB

Drivbänksvägen 459A

Salong Siam

Persikogatan 38

Vällingby Frisör & Skönhetssalong

Fagerstrand 57

Häir Hos Malin i Hässelby

Snårvindevägen 46

Royal Salong

Enspännargatan 58