Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Hägersten

Hårfrisörer i Hägersten

Totalt i Hägersten finns det 8 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Hägersten att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Hägersten kan oftast hittas på internet.

I Stockholms län och i Hägersten finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Hägersten genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Hägersten

Lupa Lupa

Kristallvägen 9

126 78 Hägersten

Afro Kazör

Midsommarparken 6

126 34 Hägersten

Bibbis Damfrisering

Selmedalsvägen 44

129 37 Hägersten

Hägerstens Klippet

Vasaloppsvägen 63

129 45 Hägersten

Swedish Hair Line

Störtloppsvägen 15

129 47 Hägersten


Fler frisörer i Hägersten

Hair Hos Oss i Mälarhöjden

Slättgårdsvägen 5

129 41 Hägersten

Inga-Lills Perukmakeri AB

Lina Sandells Plan 1

129 53 Hägersten

Popys Herr o. Damfrisering

Axelsbergs Torg 3

129 38 Hägersten