Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Katrineholm

Hårfrisörer i Katrineholm

Totalt i Katrineholm finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Katrineholm att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Katrineholm kan oftast hittas på internet.

I Sörmland och i Katrineholm finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Katrineholm genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Katrineholm

Agnetas Hårvård

Storgatan 35

Niffes Klippotek

Köpmangatan 22

Sax & Kam

Jägaregatan 12

Studio Blå

Djulögatan 33

Filippa Frisörer

Drottninggatan 2


Fler frisörer i Katrineholm

Salong Drottning Stendahls Frisersalong

Drottninggatan 5

Koch Frisör

Tegnérvägen 6B

Salong Art of Hair

Storgatan 27

Salong Stiil

Fredsgatan 33