Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Vimmerby

Hårfrisörer i Vimmerby

Totalt i Vimmerby finns det 5 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Vimmerby att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Vimmerby kan oftast hittas på internet.

I Småland och i Vimmerby finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Vimmerby genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Vimmerby

Salong ahed

Stora Torget 2

Salong Kammen

Sevedegatan 26

Damsalongen

Villagatan 31

Denis Barber Shop

Storgatan 32

Frisör Ateljén

Norrtullsgatan 4