Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Västervik

Hårfrisörer i Västervik

Totalt i Västervik finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Västervik att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Västervik kan oftast hittas på internet.

I Småland och i Västervik finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Västervik genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Västervik

CHRISMA Hårdesign AB

Stora Torget 1

593 33 Västervik

Yvonnes Frisersalong

Vimpelgatan 14

593 53 Västervik

Lady & Lufsen Klippotek HB

Strandvägen 5

593 30 Västervik

Ulla Engström i Västervik AB

Idrottsgatan 12

593 50 Västervik

Annes Hårvård

Hallströmsgatan 16

593 31 Västervik


Fler frisörer i Västervik

Theres Klipphörna

Strandvägen 5

593 30 Västervik

Studio JN

Storgatan 8A

593 30 Västervik

Hårstudion

Östra Kyrkogatan 61

593 33 Västervik

Hår Imperiet

Albert Tengers Väg 57

593 35 Västervik