Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Jönköping

Hårfrisörer i Jönköping

Totalt i Jönköping finns det 13 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Jönköping att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Jönköping kan oftast hittas på internet.

I Småland och i Jönköping finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Jönköping genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Jönköping

Här i Jönköping, Linette Här i Sverige AB

Östra Storgatan 75

Klippoteket

Västra Storgatan 3

Rickards Salong

Östra Storgatan 55

Salong The Look A6

Kompanigatan 13

Salong Vild & Vacker

Gjuterigatan 12


Fler frisörer i Jönköping

Klippstudion

Oxtorgsgatan 18

Påpeé AB

Klostergatan 20

Salong Frelize

Hermansvägen 102

Sofia Salongen

Klostergatan 6B

KlippSalongen

Östra Storgatan 46


Ännu flera hårfrisör och frisyrer i Jönköping

Mias Salong

Stenbergsgatan 10

Salong E

Marielundsgatan 9

City-Salongen

Trädgårdsgatan 9