Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Trelleborg

Hårfrisörer i Trelleborg

Totalt i Trelleborg finns det 7 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Trelleborg att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Trelleborg kan oftast hittas på internet.

I Skåne och i Trelleborg finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Trelleborg genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Trelleborg

Salong Läget

Långavägen 57

Studio younique

Algatan 43

lotteshårstudio

Rådmansgatan 4

Salong C & G

Corfitz-Beck-Friisgatan 3

Salong Trelleburran

Gamla Torget 3A


Fler frisörer i Trelleborg

Ztyle

Nygatan 54

Frisörsalongen Vesna

Rosengatan 6