Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Karlskoga

Hårfrisörer i Karlskoga

Totalt i Karlskoga finns det 6 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Karlskoga att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Karlskoga kan oftast hittas på internet.

I Närke och i Karlskoga finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Karlskoga genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Karlskoga

Salong Otto

Loviselundsvägen 72

Frisyrateljén HB

Saxlyckevägen 16

Kalufsen

Kyrkotorpsgatan 3

Salong Vivian

Björnbovägen 4

Thomas Klippstuga HB

Skrantahöjdstorget 1F


Fler frisörer i Karlskoga

Linder, Damfriseringen Solveig

Kyrkogårdsgatan 29