Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Bollnäs

Hårfrisörer i Bollnäs

Totalt i Bollnäs finns det 4 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Bollnäs att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Bollnäs kan oftast hittas på internet.

I Hälsingland och i Bollnäs finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Bollnäs genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Bollnäs

Salong Hår & Häpna

Framnäsvägen 19

821 43 Bollnäs

Yogastudion/Hår & Häpna

Framnäsvägen 19

821 43 Bollnäs

Studion

Långgatan 22

821 43 Bollnäs

Kopparmalms Hårstudio

Fabriksgatan 8

821 33 Bollnäs