Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Halmstad

Hårfrisörer i Halmstad

Totalt i Halmstad finns det 13 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Halmstad att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Halmstad kan oftast hittas på internet.

I Halland och i Halmstad finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Halmstad genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Halmstad

Salong Vild & Vacker

Storgatan 6

Salong Du o. Jag

Lars Montins Väg 29C

Ibrahim Caroline

Strandvallen 2

Elias Salong

Brogatan 50

Salong Amelia

Göteborgsvägen 35


Fler frisörer i Halmstad

Salong Hårverxtan HB

Karl XI:s Väg 45A

Salong Gula Villan

Brogatan 54

Hår & Sol

Kullavägen 37

Lineheds Herrfrisering

Linehedsvägen 57

Hårcentralen

Järnvägsgatan 4


Ännu flera hårfrisör och frisyrer i Halmstad

Salong Anno 1886

Storgatan 31

Salong Onsjö

Onsjö Skräddaregård 422

Salong Chess AB

Snöstorpsvägen 45