Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Sandviken

Hårfrisörer i Sandviken

Totalt i Sandviken finns det 5 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Sandviken att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Sandviken kan oftast hittas på internet.

I Gästrikland och i Sandviken finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Sandviken genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Sandviken

Hägglund Lena

Dalagatan 9

Salong Kaxig

Köpmangatan 10

Salong Effect

Hyttgatan 15B

Studio 22 Maria Frank

Köpmangatan 22B

Gun-Maries Damfrisering

Tallbacksvägen 25A