Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Hedemora

Hårfrisörer i Hedemora

Totalt i Hedemora finns det 4 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Hedemora att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Hedemora kan oftast hittas på internet.

I Dalarna och i Hedemora finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Hedemora genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Hedemora

Ateljé Hårlock

Stora Torget 1

Klippstugan Annica Englöf

Linvägen 2

Salong Josefin & Stina Herr- & Damfrisering

Tegvägen 14

Lillan´s Hårateljé

Åsgatan 285