Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Borlänge

Hårfrisörer i Borlänge

Totalt i Borlänge finns det 11 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Borlänge att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Borlänge kan oftast hittas på internet.

I Dalarna och i Borlänge finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Borlänge genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Borlänge

Frissan Alica

Heduddsvägen 41

Studio of nailcare Anneli

Gamla Landsvägen 2B

Ateljé Liva

Sveagatan 16

Hudkällan Hår & Skönhet

Kvarnforsplan

Salong Baksidan

Vintervägen 10


Fler frisörer i Borlänge

Hår2o AB

Torsång 10

Klippoteket Tjärna Centrum

Jan Ers Gata 1

Hårmakeri

Halvarsgårdarna 50

Norbergs Herrfrisering, Kjell

Borganäsvägen 15

Borlängefrisören

Tunagatan 23


Ännu flera hårfrisör och frisyrer i Borlänge

Salong Cocette i Borlänge AB

Stationsgatan 13