Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Uddevalla

Hårfrisörer i Uddevalla

Totalt i Uddevalla finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Uddevalla att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Uddevalla kan oftast hittas på internet.

I Bohuslän och i Uddevalla finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Uddevalla genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Uddevalla

Atas Klipp

Södra Järnvägsgatan 7

Studio Namo

Kilbäcksgatan 14

Bohusgårdens Frisersalong

Skandiavägen 3

Centrumklipparna

Kungsgatan 18

Salong Aqua

Kungsgatan 35


Fler frisörer i Uddevalla

Salong Astor Herr- o. Damfrisering

Sunnanvindsvägen 10

Salong La Vogue

Fredriksbergsgatan 4B

Klippstationen

Strömstadsvägen 17C

Salong Nina

Ridhusgatan 24