Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Älvängen

Hårfrisörer i Älvängen

Totalt i Älvängen finns det 7 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Älvängen att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Älvängen kan oftast hittas på internet.

I Bohuslän och i Älvängen finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Älvängen genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Älvängen

Salong Jessie

Göteborgsvägen 78

Älvängens Frisörteam HB

Kapellvägen 3

Hårateljén

Göteborgsvägen 104

Älvängens Frisörteam HB

Kapellvägen 3

Klippoteket huvudsaken

Repslagarvägen


Fler frisörer i Älvängen

Hårklyvar´n

Garverivägen 10

Studio 4

Postvägen 4