Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Sölvesborg

Hårfrisörer i Sölvesborg

Totalt i Sölvesborg finns det 6 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Sölvesborg att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Sölvesborg kan oftast hittas på internet.

I Blekinge och i Sölvesborg finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Sölvesborg genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Sölvesborg

Villa Strå

Markgatan 21

Sax o. Kam

Danagatan 8

Lilla Salongen

Brittåsavägen 20

London Trend

Postvägen 3B

Hair & Där

Danagatan 10B


Fler frisörer i Sölvesborg

Salong Charlotte

Åkervägen 10