Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Karlskrona

Hårfrisörer i Karlskrona

Totalt i Karlskrona finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Karlskrona att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Karlskrona kan oftast hittas på internet.

I Blekinge och i Karlskrona finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Karlskrona genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Karlskrona

Salong Hårknuten, Lena Nilsson

Landsvägsgatan 8

Anns Frisyrklipp

Nya Skeppsbrogatan 11

Bergåsa Salongen

Valhallavägen 16B

Salong Klipp Till

Parkgatan 5

Frisersalongen af Klint

Västra Prinsgatan 1


Fler frisörer i Karlskrona

Klippstudion

Hantverkaregatan 14

salongetage.se

Östra Köpmansgatan 29

Salong Nina HB

Västra Köpmansgatan 2

Headshape

Konstapelsgatan 17C