Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Karlshamn

Hårfrisörer i Karlshamn

Totalt i Karlshamn finns det 7 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Karlshamn att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Karlshamn kan oftast hittas på internet.

I Blekinge och i Karlshamn finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Karlshamn genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Karlshamn

Pias Klippstuga

Länsmansvägen 1

Elvsbergs Hårvård

Elvsbergsvägen 19

Lödder

Ågatan 6

Studio Trend AB

Drottninggatan 86

Hårateljén HB

Norra Fogdelyckegatan 22B


Fler frisörer i Karlshamn

Stil Nu

Drottninggatan 52

Hårverksta´n, Studio

Saltsjöbadsvägen 48