Hårfrisör - Aktuell information om HårfrisörHårfrisörer i Örnsköldsvik

Hårfrisörer i Örnsköldsvik

Totalt i Örnsköldsvik finns det 6 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Örnsköldsvik att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Örnsköldsvik kan oftast hittas på internet.

I Ångermanland och i Örnsköldsvik finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Örnsköldsvik genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Örnsköldsvik

Salong Klippet

Björnavägen 32

Våga Frisörer

Modovägen 43

City-Saxen

Nygatan 6B

Åkes Herrfrisering

Björnavägen 31

Salong Rödskägg

Centrumvägen


Fler frisörer i Örnsköldsvik

Centralsalongen

Centralesplanaden 15