Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Sundbyberg

Hårfrisörer i Sundbyberg

Totalt i Sundbyberg finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Sundbyberg att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Sundbyberg kan oftast hittas på internet.

I Stockholms län och i Sundbyberg finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Sundbyberg genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Sundbyberg

Lenas Frisseri

Brunnsgatan 9

172 68 Sundbyberg

Hallongård Salong

Skvadronsbacken 72

174 56 Sundbyberg

Frisör Marie Nilsson

Skogsbacken 30

172 41 Sundbyberg

Elie´s Klippstuga

Vegagatan 3

172 34 Sundbyberg

Anglés Hårvård

Mariagatan 11

172 30 Sundbyberg


Fler frisörer i Sundbyberg

Rissne Klippservice

Duvkullavägen 38

172 37 Sundbyberg

Salong Elegant

Vattugatan 4

172 73 Sundbyberg

Salon Classique

Ursviksvägen 14

172 36 Sundbyberg

Salongen Landvägen 41 HB

Landsvägen 41

172 65 Sundbyberg