Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Huddinge

Hårfrisörer i Huddinge

Totalt i Huddinge finns det 6 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Huddinge att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Huddinge kan oftast hittas på internet.

I Stockholms län och i Huddinge finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Huddinge genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Huddinge

Sjödals Salongen

Sjödalsvägen 16

141 47 Huddinge

Birgitta Sterner Hud & hår HB

Fullerstatorget 10

141 35 Huddinge

Modeklipparen Dam o Herr i Huddinge Centrum

Sjödalsvägen 24

141 47 Huddinge

Stuvsta Klippotek

Stationsvägen 25

141 40 Huddinge

Visättra Salong HB

Kvarnängsvägen 5

141 49 Huddinge


Fler frisörer i Huddinge

Franska Klipperiet AB

Kvarnbergsplan 2

141 45 Huddinge