Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Åkersberga

Hårfrisörer i Åkersberga

Totalt i Åkersberga finns det 5 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Åkersberga att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Åkersberga kan oftast hittas på internet.

I Stockholms län och i Åkersberga finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Åkersberga genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Åkersberga

Calufsen

Storängsvägen 15A

184 31 Åkersberga

Alcea Frisör

Hackstavägen 12B

184 31 Åkersberga

Salong Marie Pettersson

Södra Skogsrundan 43

184 63 Åkersberga

Olssons Frizzeria

Murkelvägen 184

184 34 Åkersberga

Salong Smash Frisörer

Sågvägen 13

184 40 Åkersberga