Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Vetlanda

Hårfrisörer i Vetlanda

Totalt i Vetlanda finns det 6 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Vetlanda att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Vetlanda kan oftast hittas på internet.

I Småland och i Vetlanda finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Vetlanda genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Vetlanda

Mariannes Hårvård

Axelforsvägen 7

574 93 Vetlanda

Johans Salong

Stationsgatan 3

574 31 Vetlanda

Hetham´s Salong

Vitalagatan 5B

574 32 Vetlanda

Ninas Hårvård Kristina Svanberg

Östersandsvägen 5

574 34 Vetlanda

Hårverkstan

Delfingatan 4

574 32 Vetlanda


Fler frisörer i Vetlanda

Klippoteket i Vetlanda

Skånegatan 1

574 37 Vetlanda