Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Bankeryd

Hårfrisörer i Bankeryd

Totalt i Bankeryd finns det 4 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Bankeryd att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Bankeryd kan oftast hittas på internet.

I Småland och i Bankeryd finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Bankeryd genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Bankeryd

Hårateljén i Bankeryd

Kortebovägen 42

564 33 Bankeryd

Lisa Rydell Frisör

Sjöåkravägen 58B

564 31 Bankeryd

Hårfin

Sjöåkravägen 12

564 31 Bankeryd

Salong Q

Månseryd 15

564 91 Bankeryd