Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Hässleholm

Hårfrisörer i Hässleholm

Totalt i Hässleholm finns det 5 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Hässleholm att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Hässleholm kan oftast hittas på internet.

I Skåne och i Hässleholm finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Hässleholm genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Hässleholm

Hårfixar´n Annika

Bergsgatan 13

281 50 Hässleholm

Salong SaxEtt

Mandelblomsvägen 11

281 37 Hässleholm

Friissan, Eva Friis

Röingegatan 70

281 36 Hässleholm

Blå Salong AB

Andra Avenyen 3

281 31 Hässleholm

Rockee

Lövgatan 1

281 38 Hässleholm