Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Ängelholm

Hårfrisörer i Ängelholm

Totalt i Ängelholm finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Ängelholm att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Ängelholm kan oftast hittas på internet.

I Skåne och i Ängelholm finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Ängelholm genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Ängelholm

Sandbergs Salong

Järnvägsgatan 19

262 32 Ängelholm

Cathrins Frisörhus

Storgatan 13

262 32 Ängelholm

Salong Van Gogh

Gasverksgatan 21B

262 34 Ängelholm

A-Salongen Agneta Jörgensen

Storgatan 59B

262 35 Ängelholm

Salong Kalufsen

Åsbogatan 33C

262 51 Ängelholm


Fler frisörer i Ängelholm

Nidenom

Järnvägsgatan 1

262 32 Ängelholm

Marielles Hårdesign

Kristianstadsgatan 10

262 71 Ängelholm

Volym

Vattengatan 3

262 32 Ängelholm

merchel & berg

Östergatan 59

262 31 Ängelholm