Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Finspång

Hårfrisörer i Finspång

Totalt i Finspång finns det 6 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Finspång att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Finspång kan oftast hittas på internet.

I Östergötland och i Finspång finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Finspång genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Finspång

Modeklipparn

Bergslagsvägen 22

612 37 Finspång

Hårgalleri´t

Jonas Wenströms Väg 2

612 30 Finspång

Salong Daily

Norra Storängsvägen 73

612 42 Finspång

Niko:s Hårateljé

Skäggebyvägen 27

612 44 Finspång

Eva Salongen

Kalkugnsvägen 15C

612 30 Finspång


Fler frisörer i Finspång

På Håret Anna o. Pernilla

Kalkugnsvägen 4

612 30 Finspång