Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Kungsbacka

Hårfrisörer i Kungsbacka

Totalt i Kungsbacka finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Kungsbacka att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Kungsbacka kan oftast hittas på internet.

I Halland och i Kungsbacka finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Kungsbacka genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Kungsbacka

Ulla-Britt´S Hårdesign AB

Aranäs Allé 1

434 50 Kungsbacka

Frisör Klipptornet AB

Vallgatan 2

434 30 Kungsbacka

Studio Siss

Kyrkogatan 15

434 30 Kungsbacka

Hårstudio Gimmick

Storgatan 3

434 30 Kungsbacka

Frisör Klipp 8

Kyrkogatan 20

434 30 Kungsbacka


Fler frisörer i Kungsbacka

Leifs Salong

Lilla Hantverksgatan 7

434 42 Kungsbacka

Salong Feeling AB

Vallgatan 12

434 30 Kungsbacka

Frisörerna Det Händer Anna-Karin Brink

Västergatan 21

434 30 Kungsbacka

Hårkraft

Östergatan 18

434 30 Kungsbacka