Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Falkenberg

Hårfrisörer i Falkenberg

Totalt i Falkenberg finns det 9 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Falkenberg att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Falkenberg kan oftast hittas på internet.

I Halland och i Falkenberg finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Falkenberg genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Falkenberg

Monas Hårstudio

Klockaregatan 27

311 36 Falkenberg

Salong Marita

Skräddarevägen 8B

311 36 Falkenberg

City Clip HB

Arvidstorpsvägen 4

311 31 Falkenberg

Salong Kontrast

Köpmansgatan 3A

311 30 Falkenberg

Hårknuten Bejo HB

Sandgatan 36

311 75 Falkenberg


Fler frisörer i Falkenberg

Beau & Belle Dam & Herr

Storgatan 41

311 31 Falkenberg

Tima´s Beauty Saloon

Färgaresträtet 3

311 31 Falkenberg

Salong City

Flintslagarevägen 4

311 38 Falkenberg

Modefrisören

Nygatan 26

311 30 Falkenberg