Hårfrisör - Aktuell information om Hårfrisör

Hårfrisörer i Torslanda

Hårfrisörer i Torslanda

Totalt i Torslanda finns det 6 hårfrisörer och många av dessa salonger har flera duktiga frisörer. Det kan vara svårt i Torslanda att hitta den bästa hårfrisören som dessutom gärna ska håller ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra hårfrisör som klipper snygga frisyrer. Information, omdömen och rekommendation gällande frisörer och stylister i Torslanda kan oftast hittas på internet.

I Bohuslän och i Torslanda finns det många hårfrisörer och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp flera hårfrisörer på nätet beträffande kostnaden för en klippning. Innan du kontaktar en hårfrisör kan det vara bra att ha en idé om vilken frisyr du vill ha eller kan det vara kul att låta frisören bestämma vilken frisyr som du ska prova denna gång. Bra info kan du få om hårfrisörer genom att kolla webbsidor från olika frisörsalonger.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt hårfrisör i Torslanda genom att kolla med någon frisör nedan eller söka vidare på nätet:


Alla hårfrisörer i Torslanda

La Mire

Gullbrings Väg 8

423 34 Torslanda

Veronicas Hårstuga

Hembygdsgatan 15

423 47 Torslanda

Salong Viken

Lysbojsvägen 16

423 39 Torslanda

Tors-Klippet, L. Fredman

Noleredsvägen 15

423 32 Torslanda

Lugg Göteborg HB

Amhults Torg 3

423 37 Torslanda


Fler frisörer i Torslanda

Nolereds Damfrisering

Noleredsvägen 5D

423 32 Torslanda